Blogg
WHISKYTOWER – The Soul of Whisky
WHISKYTOWER – The Soul of Whisky grundades i april 2015. Bloggen blev offentlig den 26 april och målet med whiskybloggen var att vara ett mellanting mellan vanliga whiskybloggar med recensioner och mer traditionella nyhetsidor om whisky. Man uppfattade att det inte fanns någon som blandade dessa infallsvinklar, där personliga reportage om whiskypersonligheter varvas med whiskynyheter och rena recensioner av whisky. Målet med WHISKYTOWER är att vara en fräsch ny aktör på sociala medier, där följare och läsare skall få del av reportage, recensioner och nyheter på ett trevlig sätt.

WTV 170 – High Coast Quercus IV Mongolica

2019-09-30 måndag 21:44

Vi provar i detta avsnitt den fjärde och sista utgåvan i High Coasts serie om olika arter av ek. Denna heter IV Mongolica. De tidigare har hetat I Robur, II Alba och III Petrea. Klicka på namnen för att komma till de avsnitten. High Coast Quercus IV Mongolica har en ABV på 50.8% och kostar ... Läs merWTV 170 – High Coast Quercus IV Mongolica

Inlägget WTV 170 – High Coast Quercus IV Mongolica dök först upp på WHISKYTOWER.

2025

  • 2017
  • 2018
  • 2019
  • 2020
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
  • 2025

maj

  • Januari
  • Februari
  • Mars
  • April
  • Maj
  • Juni
  • Juli
  • Augusti
  • September
  • Oktober
  • November
  • December

  • Hela Sverige
  • Västra Götaland
  • Västernorrland
  • Dalarna
  • Kalmar
  • Stockholm
  • Halland
  • Södermanland
  • Jönköping
  • Uppsala
  • Blekinge
  • Skåne
  • Västmanland
  • Värmland
  • Örebro
  • Gävleborg
  • Östergötland
  • Västerbotten
  • Kronoberg
  • Jämtland
  • Norrbotten
mån tis ons tor fre lör sön
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01

Bloggar

Tjeders whisky // J. P. Wiser’s 18 YO
Den kanadensiska blenden J. P. Wiser’s har skämt bort oss de senaste åren, med rejält gamla blend... Läs mer »

Tjeders whisky // Askeim 8 YO
Idag i glaset: den svenska whiskyn Askeim. Kort info: den är åtta år gammal, lätt rökig och butel... Läs mer »